Δήμος Δυτ. Σάμου: Νέα ηλιακά φωτιστικά σώματα led στον Μπάλο Κουμαίικων

ΣΑΜΟΣ: Στην αντικατάσταση των ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων προχώρησε ο δήμος Δυτικής Σάμου στον οικισμό του Μπάλου Κουμαιίκων, τοποθετώντας 30 νέα ηλιακά σώματα led, με τους ιστούς και τις βάσεις τους.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, “πάγια θέση της είναι η εξοικονόμηση ενέργειας σε τομείς όπως ο οδοφωτισμός με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Ο φωτισμός των δρόμων μας, των χωριών μας και των πόλεών μας, χωρίς καμιά αντίρρηση, είναι επιτακτική ανάγκη για μια ασφαλέστερη και ποιοτική ζωή των συμπολιτών μας”.

Προσεχώς θα αντικατασταθούν όλα τα φωτιστικά σώματα με φωτιστικά led από την παραλία Ποτάμι έως τον Όρμο Καρλοβάσου και θα γίνει επέκταση του ηλεκτροφωτισμού με ηλιακά φωτιστικά led έως την παραλία Λεπροκομείου.
Φωτογραφίες: Δήμος Δυτ. Σάμου
 

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]