Δήμος Καλυμνίων : Ανοικτός την Πέμπτη και Παρασκευή ο κλιματιζόμενος χώρος στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου για φιλοξενία συμπολιτών λόγω καύσωνα.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του καύσωνα και σε συνέχεια των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αύριο Πέμπτη 13/6/2024 και μεθαύριο Παρασκευή 14/6/2024, από ώρα 08:00 έως 19.00, θα παραμείνει ανοικτός ο κλιματιζόμενος χώρος του ισογείου του Πνευματικού Κέντρου στην Κεντρική Πλατεία του νησιού, για τη φιλοξενία και προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας.
Στο χώρο θα βρίσκεται νοσηλεύτρια/νοσηλευτής από το Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου και ο ιατρός Γεώργιος Χούλλης, Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας.
Επίσης, ενημερώνουμε το κοινό  ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]