Δημοσιεύτηκε η απόφαση παράτασης της προθεσμίας καταβολής των τελών κυκλοφορίας μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2024.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τελών κυκλοφορίας 2024. Σύμφωνα με την απόφαση η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2024, που λήγει την 31-12-2023, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία, παρατείνεται έως και 29-02-2024.
Πρακτικά, οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν δύο ακόμα μήνες για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να απειλούνται από πρόστιμα (με τις ισχύουσες διατάξεις στο ισόποσο των τελών κυκλοφορίας ακόμα και για μία ημέρα καθυστέρησης) ενώ όσοι είχαν σχεδιάσει να καταθέσουν πινακίδες έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν για δύο ακόμα μήνες τα οχήματά τους, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας.
Έτσι αντί να καταθέσουν ψηφιακά τις πινακίδες τους στις 31 Δεκεμβρίου 2023 μπορούν να το κάνουν στις 29 Φεβρουαρίου 2024.
Προηγούμενο άρθροΜετέφερε 2 μετανάστες με τζετ σκι στην Κω. Συνελήφθη ο χειριστής.Επόμενο άρθροΤο πρώτο Δ.Σ ανέδειξαν οι εκλογές στο CID UNESCO– Τμήμα Ρόδου. Πρόεδρος η Μαρία Βάλλα.

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]