ΔΗΩ: Ξενάγηση στο Κάστρο της Χίου

ΧΙΟΣ :

ΔΗΩ, ονομάζεται ο φορέας σύγχρονης τέχνης στη Χίο, που δραστηριοποιείται στο νησί τα τελευταία 3 χρόνια και που φέτος σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου εστιάζει στο Κάστρο της Χίου.
Εκτός από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στον αύλειο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών, για φέτος η ΔΗΩ έχει προγραμματισμένες δύο ιστορικές ξεναγήσεις στο Κάστρο της Χίου.
Αυτή την Παρασκευή, 11/8/23, στις 10.30 το πρωί με σημείο συνάντησης το πρόσφατα ανακαινισμένο Τέμενος Χαμηδιέ, που λειτουργεί σαν πολιτιστικός χώρος, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στα αγγλικά στο Κάστρο.
Ενώ την άλλη Παρασκευή, 18 Αυγούστου η ίδια διαδρομή ιαι επίσης την ίδια ώρα 10.30 το πρωί θα γίνει στα ελληνικά.

Προηγούμενο άρθροΣταματήΣτΕ τα έργα στη δομή της Βάστριας ΛέσβουΕπόμενο άρθρο“Δεν πληρώνω- δεν πληρώνω” από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας ”Η Κυδιάντα”

Latest..

Αυτά είναι τα 10 νησιά του Αιγαίου που οι Τούρκοι θα μπορούν να επισκέπτονται με διαδικασίες express όλο τον χρόνο (Κώς, Κάλυμνος, Ρόδος, Σύμη, Καστελλόριζο…)

ΚΩΣ: Συμφωνία για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά, αναμένεται να υπογραφεί σήμερα, κατά την επίσκεψη … [Read More...]