Δόμνα Μιχαηλίδου: «Φέτος ανοίγουμε το Νηπιαγωγείο στην Ψέριμο για πρώτη φορά»

ΚΩΣ: Στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο στην ΕΡΤ1 προσκεκλημένη ήταν το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός μίλησε για θέματα αρμοδιότητάς της ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου διαβεβαίωσε ότι όλα τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία, πριν χτυπήσει το φετινό κουδούνι, ενώ ανέφερε ότι τις επόμενες δύο ημέρες επρόκειτο να βγουν οι λίστες των αναπληρωτών καθηγητών.
Βέβαια ενδιαφέρον παρουσιάζει για την περιοχή μας, η αναφορά της στην ακριτική Ψέριμο.
Όπως είπε«εδώ φέτος ανοίγουμε το Νηπιαγωγείο στην Ψέριμο για πρώτη φορά». Να σημειώσουμε ότι στην Ψέριμο 2 μικρά παιδιά, ο Γιώργος-Ταξιάρχης Κουτσουράης και ο Πανορμίτης Μαύρος, είναι οι δύο μικροί μαθητές που θα κάνουν «ποδαρικό» και θα φιλοξενηθούν μαζί με τη Νηπιαγωγό που θα τοποθετηθεί, στο ανακαινισμένο κτήριο του Σχολείου του ακριτικού νησιού.

(Πηγή: kalymnos-news.gr)

Latest..

Γ. ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ – Ο Κ. ΜΑΛΑΦΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ;

ΧΙΟΣ : Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Γ. Κλιαμενάκης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τις μεγάλες αφίξεις μεταναστών τις τελευταίες μέρες στη Χίο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το … [Read More...]

ΜΑΛΑΦΗΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ: ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ

ΧΙΟΣ : Ο Γιάννης Μαλαφής έδωσε συνέντευξη στο ράδιο της Άληθειας για το λιμάνι των Καρδαμύλων και ουσιαστικά απένειμε τα εύσημα στη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη για το έργο, καθώς είπε … [Read More...]