ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ LIDL HELLAS ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

ΧΙΟΣ : Η LIDL Hellas, σε μια ενέργεια γεμάτη αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία, έχει προχωρήσει σε μια μεγάλη χορηγία προς το Μαθητικό Οικοτροφείο Οινουσσών, ενισχύοντας έτσι το έργο και την αποστολή του.

Στο πλαίσιο αυτής της χορηγίας, η δωρήτρια εταιρεία απέστειλε πέντε μεγάλες παλέτες με τρόφιμα, εδώδιμα είδη, απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού, καθώς και άλλα αγαθά από συνολικά 140 κωδικούς προϊόντων. Η συνεργασία της LIDL Hellas με τον Δήμο και τον Διευθυντή του Οικοτροφείου, κ. Κομνηνάρη, ήταν καθοριστική για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.
Η χορηγία αυτή δεν είναι απλώς μια παροχή βοήθειας σε άμεσες ανάγκες. Είναι μια σημαντική στήριξη στην ιστορική πορεία του Μαθητικού Οικοτροφείου Οινουσσών, το οποίο από το 1954 συνεχίζει μια θαυμαστή εκπαιδευτική προσπάθεια στο νησί. Η δωρεά αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της LIDL Hellas στην υποστήριξη της κοινότητας και στην προαγωγή της εκπαίδευσης.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]