ΔΡΑΣΗ ΚΕΘΕΑ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΚΝ 2024

ΧΙΟΣ : Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα «Πάμε Μαζί», για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στη Χίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. προβολή ταινίας στον χώρο Περιβόλι στον Κάμπο της Χίου. Πρόκειται για συνεργασία μεταξύ των μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο (Συμβουλευτικό Κέντρο Χίου και Πολυδύναμο Κέντρο Β. Αιγαίου με έδρα τη Χίο) και της Κινηματογραφικής Λέσχης Χίου.
Η ταινία είναι το «Another Round» (2020) του Thomas Vinterberg. Μια δραματική δανική μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται θέματα χρήσης αλκοόλ και μπορεί να προβληματίσει, αλλά και να μεταδώσει μηνύματα γύρω από την κατανάλωση αλκοόλ.
Είσοδος Ελεύθερη.
Η Πράξη «Συνέχιση Λειτουργίας Πολυδύναμου Κέντρου Β. Αιγαίου με έδρα τη Χίο» είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Βόρειο Αιγαίο» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]