Δ. Δρόσος Δικηγόρος οικογένειας 27χρονης Αναστάζια: Κλειδί της υπόθεσης, θα είναι τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

ΚΩΣ: Η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια, έχει επιστρέψει στην Πολωνία και έχει διορίσει συνήγορο τον κ.Δημήτρη Ν. Δρόσο για να έχει άμεση γνώση της δικογραφίας και των εξελίξεων που υπάρχουν στη πραγματική τους βάση όπως υπογράμμισε στο kostv o κ.Δρόσος ο οποίος επισήμανε πως η υπάρχει η πιθανότητα η μητέρα της Αναστάζια να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να παραλάβει το σώμα της άτυχης κοπέλας και να το συνοδεύσει πίσω στην πατρίδα τους.
Επίσης ανέφερε ως υπάρχουν πολλές καταθέσεις τρίτων και στοιχεία που καθημερινά ενισχύουν την υπόθεση και τόνισε πως γίνεται πολύ σοβαρή και εμπεριστατωμένη έρευνα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δικαστικές αρχές.
Υπογράμμισε πως το Κλειδί της υπόθεσης, θα είναι τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αποδώσουν επιπλέον κατηγορίες στον 32 χρονο και θα φωτίσουν την ταυτότητα του δολοφόνου .

πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]