Δυναμική παρουσία μαθητών στην απεργιακή συγκέντρωση, 16/3/23

ΧΙΟΣ :

Με δυναμική παρουσία κύρια των μαθητών και των φοιτητών πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και η πορεία στα πλαίσια της απεργιακής συγκέντρωσης που καλούσαν Εργατικό Κέντρο Χίου, Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, Σύλλογοι δασκάλων- νηπιαγωγών, εργαζομένων στο νοσοκομείο, ΟΤΑ και ΕΛΜΕ Χίου.
Μάλιστα οι μαθητές πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση μαζί με τους φοιτητές έξω από το Κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο και με πορεία έφτασαν στην πλατεία Βουνακίου. Ξεχώρισαν οι πικέτες με τα συνθήματα- μηνύματα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι καθαρές φωνές στα συνθήματα των παιδιών.
Εν τω μεταξύ σε ορισμένα σχολεία, όπως το 2ο ΓΕΛ Χίου, πραγματοποιούνται και καταλήψεις με κύρια συνθήματα την ασφάλεια στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των Τεμπών.

Μετά τη συγκέντρωση, όπου μίλησαν κυρίως γυναίκες συνδικαλίστριες, ακολούθησε πορεία στο λιμάνι και στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης της Χίου.

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]