ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΧΙΟΣ : Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου εξέδωσε ανακοίνωση που συγκινεί και καλεί την τοπική κοινωνία να συμβάλλει στην υιοθεσία δύο γατακιών, που βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση αλλά τώρα είναι έτοιμα για μια νέα αρχή.

“Οι δύο ψυχούλες που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό γεννήθηκαν από αδέσποτη γατούλα κυριολεκτικά μέσα στη μέση του δρόμου. Η κυρία που τα βρήκε επικοινώνησε μαζί μας και ευτυχώς βρέθηκε ένα χρυσό κορίτσι, η Μαρία, που αποφάσισε να φιλοξενήσει μαμά και μωρά στο σπίτι της για να μπορέσουν να μεγαλώσουν με ασφάλεια.”
Ένας μήνας έχει περάσει από τότε και τα γατάκια είναι σχεδόν έτοιμα να βρουν τις δικές τους οικογένειες. “Έχουν μάθει να ζουν μέσα σε διαμέρισμα, να χρησιμοποιούν την άμμο τους και άρχισαν να τρώνε σιγά σιγά και ξηρή τροφή για γατάκια,” αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου καλεί όλους όσους μπορούν να προσφέρουν μια ζεστή και ασφαλή στέγη για αυτά τα γατάκια να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο. “Τι λέτε, θα τα βοηθήσουμε να βρουν το καθένα την οικογένειά του; Θα ήταν υπέροχο να έχει η ιστορία τους αίσιο τέλος και να μην επιστρέψουν στο δρόμο.”
Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν τα γατάκια μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου για περισσότερες πληροφορίες και διαδικασίες υιοθεσίας.

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]