Δύο “επικίνδυνα σημεία” στις σκάλες πριν τα Θέρμα, απέναντι από την παραλία “Γέφυρα”( video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 ,πρωί και βρεθήκαμε πριν τα Θέρμα, στο χώρο απέναντι από την παραλία “Γέφυρα”, που προσελκύει αρκετούς λουόμενους τώρα το καλοκαίρι.
Εντοπίσαμε δύο επικίνδυνα σημεία που εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος.
Το πρώτο σημείο η μικρή μεταλλική σκάλα που διευκολύνει τους λουόμενους να μπουν στη θάλασσα. Αντιαισθητική ,αλλά κυρίως επικίνδυνη. Πλαϊνά σκουριασμένα, σωλήνες αιχμηροί, χωρίς να παρέχουν τη στοιχειώδη ασφάλεια, σκαλοπάτια επικίνδυνα που εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος στους χρήστες. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που παραθέτουμε:
Το δεύτερο σημείο η τσιμεντένια σκάλα που οδηγεί στο χώρο. Η σκάλα χρειάζεται συντήρηση και επισκευή στα κολωνάκια στήριξης, στον μεταλλικό υποστηρικτικό βραχίονα και στα σκαλοπάτια, ώστε να γίνει ασφαλής στου χρήστες που είναι αρκετοί καθημερινά ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που την κατεβαίνουν και την ανεβαίνουν.
Κάνουμε έκκληση στους αρμόδιους και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας Βασίλη Μουσελλή, να επιληφθεί του θέματος και να δοθεί άμεσα λύση.
Δείτε το video που ετοίμασε  ο Μάμας Χαραμαντάς.
Δύο επικίνδυνα σημεία στις σκάλες πριν τα Θέρμα, απέναντι από την παραλία “Γέφυρα” Καλύμνου.
Watch this video on YouTube

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]