“Δύο φωτογραφίες …χίλιες λέξεις”. Σκληραίνει η “μάχη” στο κυνήγι υποψηφίων.

ΛΗΜΝΟΣ: H “μάχη” της κατάρτισης ψηφοδελτίων συνεχίζεται για τους διεκδικητές του Δήμου Λήμνου. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο υποψήφιοι Γεώργα και Λούκας, Λούκας και Γεώργα πλυθαίνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους  με τους δύο άλλους υποψηφίους Δημάρη και Μαδυτινό να έχουν μείνει λίγο “πίσω” στο επικοινωνιακό κομμάτι της διεκδίκησης του Δήμου.
 Ο μαραθώνιος συνεχίζεται και οι συναντήσεις, οι επαφές και τα ξενύχτια στις εκδηλώσεις  δίνουν και πέρνουν, αλλα όπως λέει και ο λαός μας “Μια εικόνα ή μάλλον δύο εικόνες χίλιες λέξεις”

Έτσι λοιπόν τις προυγούμενες μέρες βρέθηκαν (Λούκας και Γεώργα) στο χωριό Βάρος σε ανάλογες εκδηλώσεις της κοινότητας και ο Πρόεδρος του χωριού Γιάννης Κάβουρας “ανέβασε” φωτογραφίες με τους δύο υποψήφιους  με  την ίδια ακριβώς λεζάντα!
«Με καλή παρέα με κοινούς στόχους για το καλο του τοπου, ( χωριου), απόψεις και ανταλλαγή ιδεών …»
Το σίγουρο έιναι οτι και τις δύο βραδιές  ο Πρόεδρος έχασε το γλέντι, εν μέσω ανταλλαγής απόψεων και ιδεών.
Πρόεδρε δύσκολη απόφαση ……

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]