Δυο μέτρα και δυο σταθμά στo βόλεί άλλο Κέρκης Σάμου και άλλο Ολυμπιακός

ΣΑΜΟΣ: Τελικά
οι αρμόδιοι  διοικούν το βόλεϊ ανάλογα με
το μέγεθος και το όνομα των ομάδων ή με τους νόμους του κράτους; . Εξοργίστηκε
ο φίλαθλος κόσμος της Σάμου όταν διάβασε από την ιστοσελίδα sportal.gr,  ότι η Volley League αρνείται να ορίσει κλήρωση
και διεξαγωγή της συνέχειας του League Cup (αγώνες κυπέλλου) λόγω της προσφυγής
του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.  Ενώ για την προσφυγή
του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στο ΑΣΕΑΔ  έγινε
το αντίθετο, η επιτροπή αγώνων βιάστηκε να ορίσει τους αγώνες για να μηδενίσει
την ομάδα της Σάμου, γιατί απλά δεν την ήθελαν στην  Volley League και έκαναν το πρωτάθλημα με 9 ομάδες
αντί για 12 .  
SamosSsport.gr

Sportal
Η Volley League αρνείται να ορίσει κλήρωση και διεξαγωγή της συνέχειας του League Cup λόγω της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ κι έτσι ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προχώρησε σε επίσημες καταγγελίες και θέτει την ΕΣΑΠ προ των ευθυνών της.

Η ποινή στον Ολυμπιακό δεν έχει επιβληθεί ακόμα από τη Λίγκα, παρά το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό η τιμωρία των «ερυθρόλευκων» για τα επεισόδια στο ντέρμπι του βόλεϊ, που οδήγησαν στον θάνατο τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες και θέτει την ΕΣΑΠ προ των ευθυνών της, καλώντας την να προχωρήσει στην κλήρωση για τη συνέχεια του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και παράλληλα να αποδείξει ότι λειτουργεί «χωρίς σκιές και υποψίες ότι μπορεί να είστε απλός εντολοδόχος κάποιου σωματείου».

Αναλυτικά η επιστολή:
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε ξανά τόσο σε εσάς, όσο και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, διότι αν και έχουν περάσει 22 ημέρες από την έκδοση της απόφασης από τον Αθλητικό Δικαστή, και 20 από την προηγούμενη επιστολή μας, με απορία βλέπουμε να συνεχίζεται μια κωλυσιεργία που δεν καταλαβαίνουμε που αποσκοπεί.

Η πρόθεση ή όχι σωματείου να εφεσιβάλλει απόφαση του ΜΠΔΟ, δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της συνέχισης μιας διοργάνωσης, και φυσικά δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της λειτουργίας του Δ.Σ. της Λίγκας, και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Παρατηρούμε με απορία αυτόν τον παραλογισμό, ο οποίος εάν ο αγώνας του ΟΣΦΠ με τον Πήγασο Πολίχνης διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (όπως οφείλει δηλαδή), θα ολοκληρωθεί, διότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα έχει εκτελεστεί ως προς το σκέλος αυτό, αλλά εσείς επιδεικτικά αρνείστε να εκτελέσετε το υπόλοιπο διατακτικό της ίδιας απόφασης, καθυστερώντας την κλήρωση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς.

Επανερχόμαστε λοιπόν και σας καλούμε να πράξετε τα δέοντα, να εκτελέσετε την απόφαση του Αθλ. Δικαστή και να σώσετε όποια αξιοπιστία έχει μείνει στην Λίγκα και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, χωρίς σκιές και υποψίες ότι μπορεί να είστε απλός εντολοδόχος κάποιου σωματείου».

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]