“Δυσφήμιση η αναμονή έως και 3 ώρες στον διαβατηριακό έλεγχο επισκεπτών από Κουσάντασι”

ΣΑΜΟΣ: Η έλλειψη προσωπικού στον διαβατηριακό έλεγχο προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις στους επισκέπτες που έρχονται από την Τουρκία μέσω Κουσάντασι στο λιμάνι της Σάμου, επισημαίνει ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας της πόλεως Σάμου, που ζητεί να βρεθεί έγκαιρα “αντίδοτο” στο πρόβλημα.
Όπως σημειώνει, “η εικόνα μάς προσβάλει σε μία εποχή που όλοι μας αγωνιζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε την αύξηση της τουριστική κίνησης. Έρχονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο στο νησί μας για να μπορέσουν να δουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα μέσα σε λίγες ώρες και ξοδεύουν ένα δίωρο, πολλές φορές και τρίωρο, στον διαβατηριακό έλεγχο.
Όταν μεγάλος αριθμός επισκεπτών βιώνει αυτή την κατάσταση, δυσφημιζόμαστε περισσότερο ως προορισμός. Αυτός ο κόσμος δίνει οικονομικές ανάσες στην τοπική οικονομία και οφείλουμε, όπως κάθε επισκέπτη, να τον σεβόμαστε. Απαιτούμε άμεση επίλυση του προβλήματος.
Η αύξηση των ροών επισκεπτών προς την πόλη μας πρέπει να συνοδεύεται και με καλά αντανακλαστικά και προσαρμογή στις νέες συνθήκες” τονίζουν οι επιχειρηματίες εστίασης και ψυχαγωγίας της πόλεως Σάμου.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]