Δυστυχώς, οι εθελοντικές δράσεις, από μόνες τους, δεν αρκούν για τον καθαρισμό στο δρόμο Βαθύς – Πόθιας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Από τις Εθελοντικές Ομάδες Kalymnos Clean-up Crew & Keep Kalymnos Clean,εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου για την τελευταία τους δράση, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στην αρχή του δρόμου προς το Βαθύ: 
Kalymnos Clean-up Crew & Keep Kalymnos Clean
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δυστυχώς, οι εθελοντικές δράσεις, από μόνες τους, δεν αρκούν στο δρόμο Βαθύς – Πόθιας.
Εθελοντές καθάρισαν περίπου 1 χιλιόμετρο από σκουπίδια στην αρχή του δρόμου προς το Βαθύ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. 
Η σοβαρότητα της κατάστασης και στις δυο πλευρές του δρόμου συγκλόνισε τους εθελοντές: είναι η χειρότερη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής το πλήρωμα καθαρισμού Καλύμνου. 
Η εκτίμηση της ποσότητας των σκουπιδιών που θα συλλεχθεί είναι μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών βαρέως τύπου σε ένα τετραγωνικό μέτρο γης.
Οι εθελοντές ήθελαν να φτάσουν μέχρι στο κάτω μέρος του δρόμου προς το Βαθύ, αλλά η σοβαρότητα της ποσότητας των σκουπιδιών που υπάρχουν στο έδαφος το έκανε αδύνατο. 
⁃ Οι εθελοντικές δράσεις, από μόνες τους, ακόμη και με 30 εθελοντές δεν αρκούν για τον καθαρισμό της περιοχής. Οι εθελοντές που εργάζονταν στον ήλιο και τη ζέστη έδωσαν ότι είχαν. 
Η περιοχή βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση, που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής, λέει η ιδρύτρια του Kalymnos Clean-up Crews, Iida Korhonen.
The Kalymnos Clean-up Crew and Keep Kalymnos Clean θα ήθελε να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σύλλογος Νέων Αμφιπετράν & Σύλλογος γονέων Βαθύ Καλύμνου που ήρθαν μαζί μας και κέρασαν τους εθελοντές με κρύα ποτά και χειροποίητα γλυκά.
Επίσης ευχαριστεί και άλλους χορηγούς:
Vathys association 
Cantina Rock & Blues 
Vavli 
Ada investing Greece
Faros Cafe Snack Bar 
Ecoliving Greece
Kalymnos Shop 
Melixryson Honey Shop 
Kalathianakis Furniture 
Kalymnos Real Estate Vlamos 
Stay in Kalymnos 
Paradisio Vlyhadia 
Vlamos Beauty 
Kalymnos Paradise Apartments 
Ambiance cafe & Bar 
Kalymnos Scooter rental 
Aegean Tavern 
Kalymnos Tickets 
Keep Kalymnos Clean 
Kalymnos the Island We Love 
Climbers Massage 
Discover With Jennifer 
+ Ιδιωτικούς Χορηγούς

Latest..

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Τρίπολη

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αισώπου μύθοι μέρος 34ο

ΧΙΟΣ : Κόραξ νοσῶν    Κόραξ νοσῶν ἔφη τῇ μητρί· «Μῆτερ, εὔχου τῷ θεῷ καὶ μὴ θρήνει». Ἡ δ’ ὑπολαβοῦσα ἔφη· «Τίς σε, ὦ τέκνον, τῶν θεῶν ἐλεήσει; τίνος γὰρ κρέας ὑπὸ σοῦ … [Read More...]