ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ TEENS

ΧΙΟΣ :
To TEENS εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα για την απώλεια του μαθητή του, Π. Κουτσουράδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Χίο. Ο άτυχος έφηβος ήταν αναβάτης σε μηχανάκι που ενεπλάκη στον Κάμπο σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά το ψήφισμα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΤΕΕΝΣ), εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό, του τελειόφοιτου κατά το τρέχον σχολικό έτος μαθητή μας,  Παντελή Κουτσουράδη του Κωνσταντίνου.
Ο Παντελής ήταν ένας αριστούχος μαθητής με ήθος και σεβασμό προς το σύνολο της  σχολικής κοινότητας, γεμάτος χαμόγελο, φιλικός, εγκάρδιος με τους συμμαθητές και τους καθηγητές του.
Με απέραντη θλίψη από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας μαθητή και φίλου αποφασίζουμε ομόφωνα:
1) Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του
2) Να παραστούμε σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία του
3)Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Latest..

Η διάλεξη από τον Καλύμνιο Καρδιολόγο Ελευθέριο Κουρούνη με θέμα το “Κάπνισμα” στο Καρδιολογικό Συνέδριο στην Κάλυμνο (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]