Εφαρμογή της βίζας εξπρές για Tούρκους πολίτες από σήμερα 30 Απριλίου 2024 και στην Κάλυμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει από σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και για το λιμάνι της Καλύμνου το πρόγραμμα «visa express» που αφορά Tούρκους πολίτες.
Το πρόγραμμα είχε τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή στις 30 Μαρτίου 2024 σε πέντε νησιά. Συγκεκριμένα η visa express για τούρκους πολίτες άρχισε να λειτουργεί πιλοτικά στις 30 Μαρτίου στα νησιά Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Σάμο. Σήμερα 30 Απριλίου 2024 το μέτρο θα ισχύσει και στα υπόλοιπα πέντε νησιά, Κάλυμνο, Καστελόριζο, Λέρο, Λήμνο και Σύμη.
Για την εφαρμογή του μέτρου στην Κάλυμνο ήδη το ΑΤ Καλυμνίων ενισχύθηκε με 7 στελέχη επιπλέον.
Να σημειώσουμε ότι αν και το μέτρο ισχύει από σήμερα 30 Απριλίου 2024 και για την Κάλυμνο , δεν έχει γίνει γνωστό, ποιές ναυτιλιακές εταιρείες και Τουριστικά Γραφεία από Ελλάδα και Τουρκία έχουν δείξει ενδιαφέρον να αναλάβουν την απευθείας μεταφορά Τούρκων πολιτών με προορισμό την Κάλυμνο, ούτε έχει ανακοινωθεί κάποιος προγραμματισμός μέχρι τώρα.

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]