Εφαρμογή της βίζας εξπρές για Tούρκους πολίτες από σήμερα 30 Απριλίου 2024 και στην Κάλυμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει από σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και για το λιμάνι της Καλύμνου το πρόγραμμα «visa express» που αφορά Tούρκους πολίτες.
Το πρόγραμμα είχε τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή στις 30 Μαρτίου 2024 σε πέντε νησιά. Συγκεκριμένα η visa express για τούρκους πολίτες άρχισε να λειτουργεί πιλοτικά στις 30 Μαρτίου στα νησιά Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Σάμο. Σήμερα 30 Απριλίου 2024 το μέτρο θα ισχύσει και στα υπόλοιπα πέντε νησιά, Κάλυμνο, Καστελόριζο, Λέρο, Λήμνο και Σύμη.
Για την εφαρμογή του μέτρου στην Κάλυμνο ήδη το ΑΤ Καλυμνίων ενισχύθηκε με 7 στελέχη επιπλέον.
Να σημειώσουμε ότι αν και το μέτρο ισχύει από σήμερα 30 Απριλίου 2024 και για την Κάλυμνο , δεν έχει γίνει γνωστό, ποιές ναυτιλιακές εταιρείες και Τουριστικά Γραφεία από Ελλάδα και Τουρκία έχουν δείξει ενδιαφέρον να αναλάβουν την απευθείας μεταφορά Τούρκων πολιτών με προορισμό την Κάλυμνο, ούτε έχει ανακοινωθεί κάποιος προγραμματισμός μέχρι τώρα.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]