ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Το Δοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου ευχαριστεί τα μέλη του και τους πολίτες της Χίου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά του και την συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Τα προϊόντα ήδη ταξιδεύουν για τον προορισμό τους, χάρη στην ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μεταφοράς τους από Χίο-Θεσσαλονίκη από την Μεταφορική Εταιρία του νησιού μας CHIOS EXPRESS-ΜΑΡΝΕΡΗΣ την οποία και ευχαριστούμε θερμώς καθώς για ακόμη μία φορά είναι αρωγός στην προσπάθειά μας.

Επίσης ευχαριστούμε την Μεταφορική Εταιρία Delopoulos Trans που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μεταφέρει τα 61 χαρτοκιβώτια από την Θεσσαλονική στον ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Latest..

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΙΟΣ : Προς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΙΟΥ Η  Φιλαρμονική Δήμου Χίου αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 1 αρχιμουσικό,9 μόνιμους υπαλλήλους, από εθελοντές μουσικούς καθώς και από τους … [Read More...]