Ευχαριστήριο Ένωσης Ξενοδόχων Κω: Προς όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς αλλά και με την εθελοντική τους προσφορά και παρουσία

ΚΩΣ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ

Μερικές μέρες πριν βιώσαμε όλοι μία πρωτόγνωρη για τη νησί μας κατάσταση.  Ως Ένωση Ξενοδόχων Κω , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς αλλά και όλους όσους βοήθησαν με την εθελοντική τους προσφορά και  παρουσία.
Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η προσφορά των μελών μας που απέδειξαν για μία ακόμη φορά  πως η αλληλεγγύη και η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο είναι το μεγάλο μας «όπλο» απέναντι στις φυσικές καταστροφές πέρα από την πρόληψη και τις ενέργειες άμεσης καταστολής.
Βασικό μας μέλημα ήταν η διαφύλαξη της φήμης του νησιού μας ,ως ασφαλούς προορισμού και αυτό το πετύχαμε χάριν της αρίστης συνεργασίας και του αισθήματος φιλοξενίας  των μελών μας και της κοινωνίας γενικότερα.
Ο ξενοδοχειακός κλάδος απέδειξε όχι μόνο την αλληλεγγύη του αλλά και ότι διαθέτει άμεσα αντανακλαστικά.
Συμβάλλει όπου και όποτε του ζητηθεί και για  ακόμα μία φορά, επιβεβαιώθηκε ότι με ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.
Ευχαριστούμε θερμά και τους ιδιώτες επιχειρηματίες  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας συνέδραμαν αφιλοκερδώς με υλικά και υπηρεσίες.
Οφείλουμε σε όλους την ευγνωμοσύνη μας.
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου της  Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]