Ευχαριστήριο Συλλόγου Κρητών Κω «Ο Τάλως»

ΚΩΣ:

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024  πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως» με την στήριξη του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Κω,  για τον εορτασμό
της 83η Επετείου της «Μάχη της Κρήτης»
στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος».
Ευχαριστούμε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την επέτειο ο Αντ/ρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η Αντ/ρχος Πολιτισμού – Τουρισμού – Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κα Διονυσία Τελλή, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας Διονυσία Γιαννούλη, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου,  εκπρόσωποι της  80 ΑΔΤΕ, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Ευχαριστούμε τους Γεώργιο Ανδρουλάκη, Υποστράτηγο Ε.Α. Συγγραφέα – Αναλυτή και Ιωάννη Τρικοίλη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μελετητή – Ερευνητή σύγχρονης & νεότερης πολεμικής ιστορίας για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ανάλυση του ιστορικού και της σημασίας της Μάχης της Κρήτης.
Ευχαριστούμε το εκπληκτικό μουσικό σχήμα που πλαισίωσε την εκδήλωση : Γεώργιο Σκαρπαθιωτάκη (αφήγηση-τραγούδι), Αλέκο Κρητικό (φωνή –λύρα), Νίκο Παριανό (φωνή –λαούτο, Σάκη Πιλάτο (μπάσο) και Λευτέρη Ανδρουλή (κρουστά).
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους συλλόγους Κω και Καλύμνου για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους με τα χορευτικά τους σχήματα  και την άψογη συνεργασία και ειδικότερα με σειρά εμφάνισης:
το Λύκειο των Ελληνίδων Καρδάμαινας (και τους χοροδιδάσκαλους κα Κυδωνιά Τρακόσσα και κ. Νεκτάριο Χονδρομπίλα), το  Λύκειο των Ελληνίδων Κω ( και την δασκάλα χορών κα Αρετή Φράγκου),  τον «Απελλή» (και την δασκάλα χορού κα Κυδωνιά Τρακόσσα), τον «Θεόκριτο» ( και τον χοροδιδάσκαλο Εμμανουήλ Σφενδουράκη) την  «Σχολή Χορού Ελένης Δρόσου», τον Παραδοσιακό Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Καλύμνου ( με δασκάλες χορού τις κ. Ευφροσύνη και Μαρία Τρουμουλιάρη) καθώς και το χορευτικό τμήμα του Σύλλογου Κρητών Κω «Ο Τάλως» (και τον χοροδιδάσκαλο Εμμανουήλ Σφενδουράκη) καθώς και όλους τους χορευτές που συμμετείχαν και μας συγκίνησαν.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω και τους χορηγούς μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης:  Cosmos Rent a Car και το ΙΚΤΕΟ Κω Δημοσθένης Νικολάου, καθώς και την  ΚΤΕΛ Κω ΑΕ.
Ευχαριστούμε την κα Αικατερίνη Φραγκιαδάκη για την άψογη παρουσίαση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή του.
Ευχαριστούμε, τέλος, θερμά το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος» τίμησε με την παρουσία του την Επέτειο και καταχειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες και μας έδωσε κίνητρο για νέες διοργανώσεις και δράσεις.

Με εκτίμηση,
Από το Δ.Σ.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]