Ευχαριστήριο Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κω

ΚΩΣ:

                                  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΩ
 
 
Ο Σύλλογος κτηνοτρόφων Κω « Ο Παν» ευχαριστεί θερμά για την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Ζαννετίδη Φιλήμονα ,του Έπαρχου Κω-Νισύρου Ιωάννη Καμπανή , καθώς επίσης και τον εντεταλμένο δημοτικό Σύμβουλο πρωτογενούς  τομέα   κ. Σοφοκλή Δουδούς, για να διεξαχθεί στο νησί μας για πρώτη φορά πρακτική και θεωρητική εξέταση γεωργικού μηχανήματος ( τρακτέρ).
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφό κτηνοτρόφο που διέθεσε την έκταση του καθώς και το τρακτέρ του για να μπορέσει να γίνει η πρακτική εξέταση των γεωργικών μηχανημάτων. Η πρωτοβουλία αυτή θεωρούμε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε οι νέοι μας να μπορούν να πιστοποιούν τις γνώσεις τους στα γεωργικά μηχανήματα, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από το νησί τους. Ο Σύλλογος μας θα είναι πάντα υποστηρικτής τέτοιων ευχαριστών πρωτοβουλιών.
Ο Σύλλογος κτηνοτρόφων Κω

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κτηνοτρόφων Κω                             Ο Αντιπρόεδρος  του συλλόγου
Χαραπάς Εμμανουήλ                                                                                Μανιάς Εμμανουήλ

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]