Εύκολη νίκη του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ επί του ΑΟ Λειψών με 7-0. Δηλώσεις Επάρχου Μ.Μουσελλή και νέου Προέδρου Αθλητισμού Δ.Βολονάκη για το ανακαινισμένο γήπεδo (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Εύκολη νίκη για την πρωτοπόρο ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΎ επί της μαχητικής και νεανικής ομάδας του ΑΟ ΛΕΙΨΏΝ για την 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων .Η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ έχει 5 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες.
Τα γκολ Δημήτρης Χουρδάς (3) ,Τόλης, Δεναξάς, Φράγκος, Γλυνάτσης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζήσιος με βοηθούς τον Βέρροιο και την Στράτα.
Οι συνθέσεις
Καλυμνιακός: Τόλης, Δεναξάς (67’ Γλυνάτσης), Φράγκος Ν., Κανέλλης Γ (67’ Πιλάτος)., Στόικος, Ηλιάδης (67’ Πάνος), Κανέλλης Χρ. (79’ Σάντος), Χατζηδάκης, Χουρδάς, Κάννης, Κλειδαράς
Α.Ο Λειψών: Σπύρου (83’ Τσίφτης), Κραμβουσανός, Παντέλος (74’ Λαούντος), Δημητρακάκης, Παπαδέλιας (83’ Μάνης), Μάγγος Μ., Αναγνωστόπουλος, Γαμπιέρης Ν., Γρύλλης Π., Μάγγος Γ (74’ Παντέλος Μ.)., Παπαδέλιας Ε.
Βέβαια στο περιθώριο του αγώνα , ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις στο φακό του kalymnos-news.gr , του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή αλλά και του νέου Προέδρου Αθλητισμού της νέας Δημοτικής Αρχής από 1ης Ιανουαρίου 2024, Δημήτρη Βολονάκη για το ανακαινισμένο γήπεδο.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]