ΕΦΤΑΣΑΝ 33 ΑΤΟΜΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗ – ΕΣΠΕΥΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΧΙΟΣ : Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου, για ύπαρξη μηχανοκίνητης πνευστής λέμβου με ικανό αριθμό αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης, ανατολικά ν. Χίου.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία εντόπισαν την πνευστή λέμβο. Στη θέα των ανωτέρω περιπολικών σκαφών, οι επιβαίνοντες της λέμβου πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς και δεν ανταποκρίθηκαν σε ηχητικά και φωτεινά σήματα ενώ το πλήρωμα του ενός περιπολικού σκάφους, προέβη σε ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της.

Στη συνέχεια, περισυνελέγησαν με ασφάλεια τριάντα τρεις αλλοδαποί (32 άνδρες και 01 γυναίκα) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Χίου και παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ.Τ. «ΒΙΑΛ».

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η λέμβος μεταφοράς των αλλοδαπών βυθίστηκε.

Latest..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΧΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Ε. Συλλόγου Νεοχωρίου Χίου «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» συγκαλεί τακτική απολογιστική και εκλογική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή 10/3/2024 στις … [Read More...]

Πίσω στα μπλόκα οι αγρότες – Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]