ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

ΧΙΟΣ :
Το ΠΑΣΟΚ Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Χτες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου.
Στο νησί μας, την Χίο εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχεί μια άκρως προβληματική πολιτική κατάσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή και υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος μετερχόμενος αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές μεθόδους έχει μετατρέψει το νησί σε ένα ιδιότυπο φέουδο με κύρια χαρακτηριστικά την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, την ευνοιοκρατία και τον ρεβανσισμό απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί του.
Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός δημοκρατικού αναχώματος για το νησί μας το οποίο θα έχει τη δυνατότητα έκφρασης στο ελληνικό κοινοβούλιο μιας και κάτι τέτοιο απουσιάζει παντελώς από το τοπικό πολιτικό προσκήνιο.
Για να υλοποιηθεί μια τέτοια προσπάθεια και να αποδώσει καρπούς, οπωσδήποτε χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις που συχνά απαιτούν στρατηγικές διευρύνσεις.
Στα πλαίσια αυτά, το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά πρωτοπορούσε και δεν δίσταζε να προχωρά σε υπερβάσεις με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου, κάτι που σε τοπικό επίπεδο το έχουμε αποδείξει τόσο στο θέμα του μεταναστευτικού όσο και σε άλλα ζητήματα.
Στον νομό μας, η λεγόμενη αναπτυξιακή προοπτική που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος παραμένει κενό γράμμα βρίσκοντας αντίκρισμα σε μάλλον ευκαιριακές εξαγγελίες και κοντόφθαλμες ιδιοτελείς πολιτικές προσεγγίσεις. Εύλογα θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, λοιπόν, ότι η κοινωνία μας αποζητά τη συμπόρευση όλων με στόχο το καλύτερο για την Χίο μας.
Γι’ αυτούς τους λόγους το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλεί σε συστράτευση την Χιακή κοινωνία και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί και φαλκιδεύει το μέλλον μας.
 Προχωράμε μαζί, δυνατά και με αποφασιστικότητα διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δηλώνοντας έτοιμοι για τις προκλήσεις και τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

Latest..

Τρεις ανήλικες απέδρασαν από το σπίτι της μητέρας τους στον Βόλο – Τις κρατούσε σε «ομηρία» – Επέστρεψαν στον πατέρα τους στη Ρόδο

ΚΩΣ: Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων – Δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα … [Read More...]

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]