Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Μπάμπης Σαρρής

ΚΩΣ:

Είχε διατελέσει σε κορυφαίες συνδικαλιστικές θέσεις και είχε έντονη αντιδικτατορική δράση
Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο συμπολίτης μας  Μπάμπης Σαρρής, ο οποίος είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση επί πολλές δεκαετίες στο νησί μας. Η κηδεία του θα γίνει στην 1 το μεσημέρι της Τετάρτης, από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές.
Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος Σαρρής) είχε γεννηθεί στο νησί της Κω (γιος του μακαριστού παπά Γιώργη Σαρρή), αλλά μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο της Ρόδου καθώς η πρεσβυτέρα μητέρα του έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, που μετατέθηκε από την Κω στη Ρόδο.
Ο ίδιος πολιτικοποιήθηκε ιδαίτερα έντονα στην περίοδο της δικτατορίας, δίνοντας μάχη για τις ιδέες και τις απόψεις του μέσα από τις οργανώσεις νέων που μάχονταν τότε ενάντια του καθεστώτος.
Εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια στον ΟΤΕ, όπου επίσης ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση και αντίστοιχα μέχρι και τη θέση του γενικού γραμματέα της διοίκησης του ΕΚΡ (για τέσσερα χρόνια επί προεδρίας του Γιάννη Σαρικά) ενώ  υπηρέτησε επίσης για πολλά χρόνια και σε διάφορες θέσεις της ΟΜΕ ΟΤΕ και της διοίκησης του ΕΚΡ.
Το τελευταία χρόνια  αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και για τον λόγο αυτό είχε αποσυρθεί από τα κοινά.

Συλλυπητήριο του  Βασίλη Υψηλάντη

«Η είδηση της απώλειας του Μπάμπη Σαρρή με έχει γεμίσει θλίψη. Έχασα τον καλόκαρδο φίλο και μεγάλο αγωνιστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με την έντονη και συνεπή συνδικαλιστική του δράση. Πορεύτηκε στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 μαζί μου και και με την ανεξάρτητη νομαρχιακή μας παράταξη ΔΩΔΕΚ και εξελέγης νομαρχιακός σύμβουλος. Τα Δωδεκάνησα τα υπηρέτησες με αγάπη, σωφροσύνη και πάθος. Θα είναι πάντα στις καρδίες μας.»
Συλλυπήτηριο της Μίκας Ιατρίδη 
Οι Καλυθιές, αλλά και όλη η κοινωνία του Ρόδου, είναι από χθες το βράδυ πολύ πιο φτωχές. Ο Μπάμπης Σαρρής, ένας αυθεντικός και δοτικός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Μπάμπης ήταν ένας οικογενειακός και αδερφικός φίλος και η απώλεια του με έχει συγκλονίσει βαθύτατα. Τον ζούσαμε στο χωριό μας, αλλά και σε όλη τη Ρόδο, πάντα με το μοναδικό του χαμόγελο, τη ζεστή καρδιά και το αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό του πνεύμα.
Ήταν πάντα δίπλα σε όλους, να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό, τη γνώμη του και τη συμβουλή του. Πιστός στις ιδέες του και τις αξίες του, τις οποίες κρατούσε σαν φυλακτό και τις μετουσίωνε σε στάση ζωής.
Δεν υπάρχουν λόγια. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύντροφό του, τα αδέρφια του και τους οικείους του.
Αγαπημένε μας Μπάμπη, καλό σου ταξίδι…

Latest..

Αιμοδοσία στη Μυτιλήνη αφιερωμένη στην μνήμη του Σπύρου Γαληνού – Εγκαίνια νέας Αίθουσας Αιμοδοσίας

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 14 ΙΟΥΝΙΟΥ γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή ΑιμοδότηΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 14 … [Read More...]

Προσοχή νέα απάτη ! ! !

ΛΕΣΒΟΣ: Μια νέα απάτη είναι σε εξέλιξη με χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook. Η ανάρτηση είναι δήθεν από Ελληνική Τράπεζα και αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας έχουν … [Read More...]

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]