“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Ανδρέου σε ηλικία 77 ετών.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023, ο Γεώργιος Ανδρέου, συνταξιούχος υπάλληλος της Πολεοδομίας, σε ηλικία 77 ετών
Ο Γιώργος Ανδρέου γεννήθηκε στις 11 Μαϊου 1946.
Διορίστηκε αρχικά στον Δήμο Καλυμνίων και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων διορίστηκε στη Νομαρχία της Ρόδου, όπου υπηρέτησε για δύο χρόνια, ακολούθησε διετής μετάθεση στην Πολεοδομία Κω και τέλος, ήλθε στην πολεοδομία Καλύμνου, από όπου συνταξιοδοτήθηκε κατόπιν 40 ετών εργασίας στο Δημόσιο. Υπήρξε υποδειγματικός υπάλληλος.
Άριστος οικογενειάρχης, παντρεμένος με την Ελένη Καρδούλια, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν 2 εξαιρετικές κόρες την Καλλιόπη και την Μαρία . Επίσης έχουν 4 εγγόνια.
Αγαπητός, φιλικός, ευγενικός, χαμηλών τόνων, κοινωνικός, εξυπηρετικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει .
Εκτός από την άοκνη προσφορά του ως δημοτικός σύμβουλος, εκλέχτηκε 4 φορές δημοτικός σύμβουλος (1994,1998,2002,2010) ήταν, ακόμη, ιδιαίτερα ενεργό μέλος σε σωματεία, σχολικούς και αθλητικούς συλλόγους, συνοικιακά συμβούλια, μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου για πολλά έτη.
Το πραγματικό παράσημο όμως της καρδιάς μας το παίρνει ως παππούς πρότυπο από τα λατρεμένα του εγγόνια. Θα λείψει υπερβολικά σε όλη την οικογένεια του.
Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό ναό του Αγίου Θεολόγου(η ώρα δεν έχει οριστεί)
Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του, στις κόρες του ,στους συγγενείς του.

Latest..

Ρέντης: «Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» – Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος δράστης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]