Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή ενώ κολυμπούσε ο ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστας Σαρρής

ΚΩΣ:

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε σήμερα το πρωί  από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Κώστας Σαρρής.
Ο ίδιος όπως κάθε πρωί κολυμπούσε στην παραλία Έλλη, της πόλης μας ενώ στη συνέχεια έκανε τον περίπατό του στο κέντρο. Έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε (πιθανόν καρδιακό επεισόδιο) και παρά τις προσπάθειες λουομένων και διασωστών του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν και έφθασαν στο σημείο δεν επανήλθε.
Δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως δήλωσε πριν από λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο στενός του φίλος και συγχωριανός του Ιάκωβος Κολαϊνής. 
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους τους συγγενείς και τους συναδέλφους του.

Δήλωση του Μάνου Κόνσολα για την απώλεια του Κώστα Σαρρή:

«Μέσα στη θάλασσα της Ρόδου, που τόσο αγαπούσε, «έφυγε» ξαφνικά και αναπάντεχα ο Κώστας Σαρρής.
Έξι φορές εκλεγμένος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, ο μακροβιότερος σε όλη την Ελλάδα, μαχόμενος δικηγόρος μέχρι την τελευταία στιγμή και ενεργός πολίτης.
Ήταν αυθεντικός άνθρωπος, ένας καλός φίλος.
Θα λείψει σε όλους μας, θα λείψει στη Ρόδο.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 
Συλλυπητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής και βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον αδόκητο θάνατο του Κώστα Σαρρή.
 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης απέστειλε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για τον αδόκητο θάνατο του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστα Σαρρή.
« Με οδύνη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού μου συναδέλφου και πρώην προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ρόδου Κώστα Σαρρή.
Του ανθρώπου που με επιστημοσύνη, ήθος, συνέπεια, εργατικότητα, προσέφερε στη δικηγορία. Του προέδρου μας, που με μαχητικότητα διεκδικούσε και πετύχαινε τα αιτήματα των Δικηγόρων της Ρόδου. Του ευπατρίδη, που με καθαρότητα και σαφήνεια, εκφραζόταν για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.
Με τον Κώστα Σαρρή με συνέδεε φιλία, αλληλοεκτίμηση και κοινοί αγώνες για τη διεκδίκηση των  αιτημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.
Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.
Η μνήμη του θα είναι αιωνία.»

Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Κωνσταντίνου Σαρρή, εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου  Νίκος Γερονικόλας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Με θλίψη ενημερώθηκα σήμερα το πρωί για τον ξαφνικό θάνατο του επί σειρά ετών προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κωνσταντίνου Σαρή, ενός ανθρώπου που έχαιρε πλήρους σεβασμού από το σύνολο του Νομικού κόσμου του νησιού μας και του προσώπου που υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια το έργο της Δικαιοσύνης.

Αξιοπρεπής και φειδωλός στις κοινωνικές του συναναστροφές και ταυτόχρονα διεκδικητικός και αιχμηρός σε όσα αφορούσαν τα δικαιώματα της κοινωνίας των δικηγόρων και του δικηγορικού συλλόγου, ο Κωνσταντίνος Σαρής αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό και ταυτόχρονα μια σπουδαία παρακαταθήκη για την κοινωνία συνολικά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και είμαι σίγουρος ότι η μνήμη του θα συνοδεύει τις ζωές όλων όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.»

Latest..

Διεισδύοντας στο μυαλό του Μασκ

ΧΙΟΣ : Κύριε διευθυντάΗ πριν από λίγες ηµέρες συνάντηση του προέδρου Ερντογάν µε τον δισεκατοµµυριούχο επιχειρηµατία Ελον Μάσκ σίγουρα εντυπωσίασε όλους µας. Στο µεγαλοπρεπές … [Read More...]