“Έφυγε” από τη ζωή ο Δρόσος Τηλιακός (Πιρλάϊ) σε ηλικία 79 χρονών στο Τάρπον Σπρίνγκς.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
“Έφυγε” από τη ζωή ο Δρόσος Τηλιακός (Πιρλάϊ) σε ηλικία 79 χρονών στο Τάρπον Σπρίνγκς όπου ζούσε με την οικογένεια του.Ο Δρόσος Τηλιακός γνωστός με το παρωνύμιο Πιρλάϊ, βρήκε τραγικό θάνατο όταν την Τετάρτη 15 Νομεβρίου 2023 στην προσπάθεια να ανάψει κάποια φωτιά, υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ,δυστυχώς όμως δεν άντεξε και εξέπνευσε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.
Ο Δρόσος Τηλιακός του Ιωάννη γεννήθηκε στην Γάζα της Παλαιστίνης το έτος 1944, όπου είχαν καταφύγει ως πρόσφυγες οι γονείς του . Επέστρεψε στην Κάλυμνο και σε ηλικία 16 ετών ναυτολογήθηκε σε ποντοπόρο πλοίο και φτάνοντας στην Αμερική ,παρέμεινε εκεί. Αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στο Οχάϊο. Τελικά εγκαταστάθηκε στο Τάρπον Σπρίνγκς όπου δραστηριοποιήθηκε και δημιούργησε μία μεγάλη πετυχημένη Εταιρεία επισκευής-συντήρησης γεφυριών.
Με τη σύζυγο του Αθηνά Στάμου, δημιούργησαν οικογένεια και απέκτησαν 4 παιδιά, το Γιάννη ,τη Νίκη τη Σεβαστή και τον Περικλή (που έχει φύγει από τη ζωή). Επίσης και 9 εγγόνια.
Ο Δρόσος Τηλιακός, ήταν δραστήριος ,εργατικός, πετυχημένος επιχειρηματίας, αγαπητός, πρόθυμος να βοηθήσει, έδινε δουλειά σε πολλούς Καλύμνιους, γενναιόδωρος, ευχάριστος, εύθυμος τύπος, γλεντζές.
Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Τάρπον Σπρινγκσ το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]