Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Υψηλάντης – Συγκινητικό μήνυμα από τον ανιψιό του, βουλευτή Δωδεκανήσου

ΚΩΣ:

Σε ηλικία 93 ετών, έφυγε σήμερα από τη ζωή και κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 4μμ ο συμπολίτης μας Μιχάλης Υψηλάντης, ο ποίος είχε διακριθεί επί σειρά ετών στην τοπική μας κοινωνία ως ένας από πρωτοπόρους επιχειρηματίες του νησιού μας.
Η κηδεία του, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του θα γίνει από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο.
Σε μήνυμα του, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης, αναφέρει:
«Ο θείος Μιχάλης σήμερα ξεκινά το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Κοντά στην αγαπημένη του Ισμήνη και τον πατέρα μου και αδελφό του Αναστάση. Ευπατρίδης, ευγενής, καλοσυνάτος, νουνεχής πολίτης και πολύ καλός επιχειρηματίας πρωτοστάτησε με τα αδέλφια του στο εμπόριο και τη βιομηχανία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.
Θα τον συνοδεύσουμε αύριο Τετάρτη 15 Μαίου, στις 4 μ.μ από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού.»

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]