“Έφυγε” πρόωρα από τη ζωή η Ευαγγελία Χούλλη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
“Έφυγε” πρόωρα από τη ζωή η Ευαγγελία Χούλλη. Την τελευταία της πνοή άφησε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν.
Η Ευαγγελία, το γένος Εργά, γεννήθηκε στην Κάλυμνο το Δεκέμβριου 1960.
Παντρεμένη με το Σταμάτη Χούλλη έφτιαξαν μία υπέροχη οικογένεια με τρία εξαιρετικά αγόρια το Γιώργο, το Σταύρο, και τον Αντώνη.
Το έτος 2000, με το σύζυγο της Σταμάτη, δημιούργησαν μία πετυχημένη οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, το γνωστό ψητοπωλείο “το Νόστιμο” στον εμπορικό δρόμο της Καλύμνου, που συνεχίζουν τα παιδιά της οικογένειας.
Η Ευαγγελία ήταν αγαπητή, κοινωνική, ευγενική, χαμογελαστή,, καλοσυνάτη, που έδινε απλόχερα αγάπη, αεικίνητη, εργατική  δραστήρια και δυναμική γυναίκα.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στις 4.00 το απόγευμα και η σορός της θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 το πρωί. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Μάμμαντος.
Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τους, στο σύζυγο ,στα παιδιά ,τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς της εκλιπούσας.

Latest..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα ακόμη ζήτημα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Μαλαφή πήρε κάτω από τη βάση, καθώς η απουσία προγραμματισμού ήταν εμφανής. Συγκεκριμένα τα σκίαστρα στην Απλωταρία που … [Read More...]