ΕΓΙΝΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης χοροστατούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Μυτιλήνης -Ερεσού και Πλωμαρίου κ.κ. Ιακώβου και Μηθύμνης κκ Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε σήμερα 16.12.2023 η  ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και των εκλεγμένων 35 Περιφερειακών Συμβούλων, όπως αυτοί προέκυψαν από τις αρχικές και επαναληπτικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Ιωάννης Φαρφαρέλλης ως  εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και  ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και  Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες.  
Στην τελετή της ορκωμοσίας δεν παρίσταντο ο επικεφαλής της  παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης  Αλκιβιάδης Στεφανής  λόγω κωλύματος όπως δήλωσε και ο πρώτος σε σταυρούς της παράταξης του Περιφερειάρχη στη Λέσβο Κωνσταντίνος Αρώνης ο οποίος βρίσκεται εκτός νησιού.
Ο Περιφερειάρχης  μετά τις ευλογίες των χοροστατούντων Μητροπολιτών απήγγειλε τον όρκο , για λογαριασμό όλων των Περιφερειακών Συμβούλων που ήταν παρόντες πλην των Αγλαΐας Κυρίτση, Αμπαζή Γεωργίου και Τσακαλία Γεωργίου, που ορκίσθηκαν με πολιτικό όρκο.

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]