ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΡΩΜΑ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 18 Ιουνίου, με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της δράσης «Άρωμα Χίου» στο Σύνταγμα, που υλοποιεί το Επιμελητήριο Χίου για 3η συνεχή χρονιά, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Χίου και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κκ. Μάρκο, ενώ το «παρόν» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Βουλευτής Χίου με τη νέα Δημοκρατία κ. Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, κ. Νίκος Νύκτας και κ. Παντελής Μπουρνιάς, ο Δήμαρχος Χίου, κ. Γιάννης Μαλαφής, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Χριστάκης, ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού, κ. Κώστας Μούνδρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, κ. Γιώργος Τούμπος, εκπρόσωποι της Επιμελητηριακής Κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι του ναυτιλιακού κλάδου και πλήθος οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και επιχειρηματικών παραγόντων του νησιού και της Ελλάδας.

Τα εγκαίνια πλαισιώθηκαν από παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Πυργούσων Αττικής «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», καθώς και την προσφορά τοπικών εδεσμάτων.

Η δράση «Άρωμα Χίου» γνωρίζει και φέτος μεγάλη επιτυχία, με την επισκεψιμότητα να ανέρχεται σε τετραψήφιο αριθμό από τις πρώτες ώρες της έκθεσης, ενώ έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε σημαντικές προσωπικότητες, να συνομιλούμε μαζί τους και να τους γνωρίζουμε τα προϊόντα μας και τον τόπο μας.

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]