Εγκρίθηκε το επίδομα σίτισης για σπουδαστές ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού

ΧΙΟΣ :

Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το «Επίδομα Σίτισης Σπουδαστών Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2022-2023», το συνολικό ύψος του οποίου ανέρχεται σε 1.500.000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο μέτρο είναι σημαντικό για τους σπουδαστές και στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, που να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια κατέφευγαν στις δωρεές εφοπλιστών αλλά και της Ιεράς Μητρόπολης Χίου, όπως και της αντίστοιχης Πλοιάρχων των Οινουσσών.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η πράξη καλύπτει τη χορήγηση στους σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού μεικτής φοίτησης ετήσιου επιδόματος σίτισης το οποίο καθορίζεται με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες διαβίωσης που συνεπάγεται η φοίτηση στις εν λόγω Ακαδημίες.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα για συνοδούς στο Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]