ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, τις Κυριακές 7, 14, 21 και 28 Ιουλίου (ώρα 11:00), τέσσερα αυτοτελή εικαστικά εργαστήρια για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, οι μικροί φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τέσσερις εμβληματικούς ζωγράφους και συγκεκριμένα, τη Ρωσίδα Λιουμπόβ Ποπόβα (7/7), τον Αμερικανό Τζάκσον Πόλοκ (14/7), τον Έλληνα Γιάννη Μόραλη (21/7) και τη Μεξικανή Φρίντα Κάλο (28/7). Στη συνέχεια, αντλώντας έμπνευση από το έργο των διάσημων καλλιτεχνών, τα παιδιά θα κληθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους εικαστικά έργα και ζωγραφιές, αξιοποιώντας ποικίλες τεχνικές.
Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]