“Εικόνες ντροπής” στις τουαλέτες του Ανοιχτού Θεάτρου Χώρας: Αφιερωμένο στους υπεύθυνους Πολιτισμού του Δήμου Καλυμνίων.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ και αρκετός ο κόσμος που προσέρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου για να παρακολουθήσει την ποιοτική Μουσικοποιητική παράσταση “Του ήλιου της πέτρας και της θάλασσας” που διοργανώνουν η Ομάδα Πολιτισμού Καλυμνίων Αττικής “ΟΝΕΙΡΟΠΛΟΟΙ”, με το Πολιτιστικό Σύλλογο Καλύμνου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ ” σε συνεργασία με τη ΘΟΚ και με την αιγίδα του Επαρχείου.
Μία όμορφη ατμόσφαιρα, στις εξέδρες, που προϊδεάζει ότι οι εκατοντάδες θεατές που θα παραβρεθούν θα απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά. Αναλυτικό ρεπορτάζ από την παράσταση σε επόμενη ανάρτηση μας.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Όμως ένα μικρό video και κάποιες φωτογραφίες που αναγκαζόμαστε να παραθέσουμε στη συνέχεια, με εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες του Ανοιχτού Θεάτρου δυστυχώς καταδεικνύουν μία απαράδεκτη, τριτοκοσμική, παρακμιακή κατάσταση. Εικόνες ντροπής, σε ένα χώρο Πολιτισμού.
Δεν θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο ,οι εικόνες και το video, που παραθέτουμε, μιλούν από μόνα τους και τα αφιερώνουμε στους υπεύθυνους Πολιτισμού του Δήμου Καλυμνίων, στην ευθύνη των οποίων ανήκει η φροντίδα και υποχρέωση να διατηρούν καθαρό και ανθρώπινο, ένα χώρο Πολιτισμού ,όπως το Ανοιχτό Θέατρο Χώρας.
Και ας μην βγουν πάλι στο διαδίκτυο να μιλούν για το τοπικό ΜΕΣΟ (Βλέπε kalymnos-news.gr) που δήθεν δεν είναι αντικειμενικό και τους πολεμά, ούτε να “παραδίδουν” μαθήματα “Πολιτικού Πολιτισμού” εξαπολύοντας φραστικές επιθέσεις, ειρωνείες και απειλές στους συμπολίτες, που τολμούν να σχολιάσουν, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο τη φίμωση τους και το συνετισμό τους!
Δείτε το μικρό video και τις φωτογραφίες. Τα σχόλια δικά σας
“Εικόνες ντροπής” στις τουαλέτες του Ανοιχτού Θεάτρου Χώρας”: Αφιερωμένο στους υπεύθυνους Πολιτισμού
Watch this video on YouTube

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]