Εκδήλωση Οικονομικής Ενίσχυσης και το Κλείσιμο της Οδηγικής Χρονιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

ΛΕΣΒΟΣ:

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την  Εκδήλωση Οικονομικής Ενίσχυσης και το Κλείσιμο της Οδηγικής Χρονιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 21:00, στην Plaz Ακτή Τσαμάκια.
Η βραδιά υπόσχεται να είναι γεμάτη χαρά και διασκέδαση, με πλούσιο μπουφέ και μουσική από επαγγελματία DJ που θα φροντίσει για την καλύτερη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, θα υπάρξουν πλούσια δώρα που θα μοιραστούν στους τυχερούς της βραδιάς.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις , προκειμένου να συνεχίσει το σημαντικό έργο.
(Οι Κατασκηνώσεις Κοινοτικής Ανάπτυξης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια μοναδική πρωτοβουλία που στοχεύει στην εθελοντική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτή την κατασκήνωση, νέοι και νέες από διάφορες περιοχές της χώρας συγκεντρώνονται για να προσφέρουν τον χρόνο, τις δεξιότητες και την ενέργειά τους για την υποστήριξη των κοινοτήτων που τους φιλοξενούν).
Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη κέφι, μουσική και όμορφες στιγμές, συμβάλλοντας παράλληλα στην υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
Μην το χάσετε!

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]

Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου η Τουρκία με παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]