ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Η Ιερά Μητρόπολης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά και ευλάβεια την προσεχή εκκλησιαστική πανήγυρις του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς.
Ο Ναός, ο οποίος αποτελεί πηγή πίστης και συμπαράστασης για τους κατοίκους της περιοχής, θα γιορτάσει την ετήσια ημέρα εορτής του την Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023, με λαμπρότητα και πνευματική συγκίνηση.
Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών ξεκινά:
Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023, ώρα 7.30 μ.μ.
Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, όπου θα ψαλούν τα Εγκώμια εις την σεβασμίαν Μετάστασιν της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Επιταφίου της Παναγίας θα ακολουθήσει στους δρόμους της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιμασιάς, όπου οι πιστοί θα μπορέσουν να εκφράσουν την πίστη και την ευλάβεια τους.
Τρίτη 15 Αυγούστου 2023, ώρα 7.00 π.μ.
Πανηγυρικός Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία, όπου οι πιστοί θα συνδεθούν με τον Θεό και θα ανανεώσουν την πίστη τους.
Η Ιερά Μητρόπολης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καλεί όλους τους ευσεβείς και φιλέορτους χριστιανούς να συμμετάσχουν σε αυτό το ιερό γεγονός, για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Παναγία και να ενώσουν τις προσευχές τους.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]