Εκλογές: Τεράστιο ποσοστό αποχής – Δείτε σε ποιο χωριό δεν πήγε να ψηφίσει κανείς

ΙΚΑΡΙΑ: Το ποσοστό της αποχής στις κάλπες της 25ης Ιουνίου ήταν τρομακτικό. Ξεπέρασε το 47% (περίπου 800.000 λιγότεροι ψηφοφόροι στις εκλογές του Μάη). Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό μετά την μεταπολίτευση.
Το ηχηρό ποσοστό αποχής σε ορισμένα εκλογικά κέντρα ήταν εκκωφαντικό. Υπήρξε ωστόσο ένα εκλογικό κέντρο όπου η παρουσία της εφορευτικής επιτροπής αποδείχθηκε περιττή, καθώς ούτε ένας ψηφοφόρος από τη λίστα δεν εμφανίστηκε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες!
Πρόκειται για το χωριό Άγιος Δημήτριος στον δήμο Κύμης Αλιβερίου της Εύβοιας. Στον εκλογικό κατάλογο της ημιορεινής περιοχής υπάρχουν 19 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι, αλλά κανείς δεν προσέφυγε αυτή τη φορά στις κάλπες, σημειώνοντας το απόλυτο! Η αποχή έφτασε στο 100%…
Το συγκεκριμένο παράδειγμα πρέπει να προβληματίσει τις ηγεσίες των πολιτικών δυνάμεων της χώρας… Τα ποσοστά της αποχής σε ορισμένες περιοχές της χώρας ξεπέρασαν κατά πολύ το 50%.
Πηγή: autodioikisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]