Έκσταση και ευεξία από Ελληνίδες και ξένες τουρίστριες στις θερμοπηγές “HIPPOCRATES” Πολιχνίτου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Στο βίντεο που σας παραθέτουμε πιο κάτω θα δείτε τις πρώτες αντιδράσεις από Ελληνίδες και ξένες τουρίστριες ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που μπήκαν στην πισίνα του Ιπποκράτη με τα ιαματικά νερά.
Η έκσταση και η ευεξία που βγάζουν αυθόρμητα είναι στοιχεία της ψυχολογικής κατάστασης και ευφορίας που βρίσκονται νιώθοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών.
Οι νεαρές γυναίκες έφτασαν λίγο πριν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των θερμοπηγών Ιπποκράτης και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τις κυρίες Αγγελική Δισλάκη και Κωνσταντίνα Σιταρά βούτηξαν στις πισίνες και απόλαυσαν ένα πρωτοφανές γι αυτές χαλάρωμα.
Λίγο αργότερα έφυγαν από εκεί με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ βεβαίως ξεκαθάρισαν ότι όσο βρίσκονται στη Λέσβο θα επισκέπτονται καθημερινά τις θερμοπηγές “Ιπποκράτης” στον Πολιχνίτο.

Το άρθρο Έκσταση και ευεξία από Ελληνίδες και ξένες τουρίστριες στις θερμοπηγές “HIPPOCRATES” Πολιχνίτου (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..