ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: «ΗΛΙΟΙ»

ΧΙΟΣ : Δεχόμενος επιρροές από τους ήλιους, τους χάρτες και τις πυξίδες του δασκάλου του, Νίκου Γιαλούρη όσο και από τη σαρκαστική έκφραση του «Σατύρου» του Γιαννούλη Χαλεπά, που εκπροσωπεί διαχρονικά την εποχή του, οι «Ήλιοι» του Νίκου σε παρασύρουν σε δρόμους άλλοτε ειρωνικούς κι άλλοτε μελαγχολικούς και σε κάνουν να συνδεθείς με τους Ήλιους της ύπαρξης σου. Θα ήταν επιθυμητό μέσα από τα έργα αυτά ο καθένας από εμάς να ερευνήσει και να ανακαλύψει τον ήλιο της δικής του ύπαρξης και εσωτερικής πληρότητας.
  Πρόκειται για μεταξοτυπίες, οι οποίες με την επεξεργασία της επιζωγράφισης σε μικτή τεχνική, η καθεμία αποκτά τη μοναδικότητα της διαφορετικότητας και γίνονται μονοτυπίες.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 31/7 έως 6/8/2023 στο Citrus Museum Cafe «Perivoli».
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 20.00. Συμμετέχει φιλικά η μουσικός Φένια Χρήστου, η οποία θα παρουσιάσει 30 λεπτά πρωτότυπης μουσικής της για πιάνο και φωνητικά στο πλαίσιο της έκθεσης.

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]