Έλεος.. Ξανά βοθρολύματα από το βιολογικό στη Ρίνα Βαθύ στο ίδιο σημείο που έκαναν προχειροδουλειές και “μπαλώματα” !

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ήταν προδιαγεγραμμένο και δεδομένο, θέμα μόλις ολίγων ημερών και τα βοθρολύματα θα έκαναν την επανεμφάνιση τους στο χώρο (που προορίζεται για παιδική χαρά) και βρίσκεται δίπλα στο πάρκινγκ στη Ρίνα Βαθύ.
Οι εργασίες που έγιναν πριν ένα περίπου μήνα από συνεργείο του Δήμου και το πανηγυρικού τύπου διάγγελμα του Δημάρχου Διακομιχάλη ότι έλυσαν το πρόβλημα, αποδείχθηκαν ότι ήταν “δουλειές του ποδαριού”. Μόλις 15 ημέρες χρειάστηκαν την πρώτη φορά, ώστε η περιοχή να πλημμυρίσει και πάλι. Ακολούθησαν νέα “μπαλώματα”, ρίχνοντας γαρμπίλι, που όμως δεν έδωσαν λύση.
Για τους στοιχειωδώς γνωρίζοντες, βλέποντας τις προχειροδουλειές που γινόντουσαν, ήταν εύκολο να διαπιστώσουν ότι το ζητούμενο για τους “απερχόμενους άρχοντες’, δεν ήταν να λυθεί οριστικά το πρόβλημα, αλλά να το βάλουν “κάτω από το χαλί” μέχρι τις εκλογές!
Και να τα αποτελέσματα! Οι φωτογραφίες είναι σημερινές, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 και μας τις έστειλαν περίοικοι που δείχνουν παρακμιακές εικόνες δίπλα στα σπίτια, με τα βοθρολύματα να πλημμυρίζουν το χώρο, να τον μετατρέπουν σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης, η δυσοσμία και η βρωμιά σε συνδυασμό με την επέλαση των κουνουπιών να συνεχίζεται, κάνοντας αφόρητη τη ζωή των κατοίκων στην περιοχή.
Έλεος…

Latest..

Κυρ. Μητσοτάκης: Ιστορικό χρέος να φέρουμε τα δύο κράτη «δίπλα-δίπλα» – Τ. Ερντογάν: Να αναπτύξουμε περαιτέρω το θετικό κλίμα

ΛΕΣΒΟΣ: «Σήμερα πράγματι είναι μία μέρα ξεχωριστή καθώς ύστερα από επτά χρόνια συνέρχεται το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, … [Read More...]