Β’ ΕΛΜΕ: ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των αγώνων μας! Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται!

ΚΩΣ:
Ο  αυταρχικός  κατήφορος  της  κυβέρνησης συνεχίζεται!

Σήμερα, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ – ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχει διαμορφωθεί όλα τα τελευταία χρόνια.
Δεν τρομοκρατούμαστε!
 Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων!
Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!
Το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση ,  με  διώξεις και καταστολή επιχειρούν να  κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και την  παιδαγωγική μας υπόσταση.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες κατά παραγγελία δικαστικές  αποφάσεις θα μας λυγίσουν.
Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο αποφασιστικά! Η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση  δε θα περάσει!
Προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση της απεργίας αποχής που ήδη έχει αποφασιστεί να κηρυχθεί από τη ΑΔΕΔΥ. Ούτε βήμα πίσω!
Δίνουμε αποφασιστική απάντηση  στην ποινικοποίηση των  αγώνων  μας και με τη μαζική μας συμμετοχή στη αυριανή πανεργατική απεργία. Κλείνουμε όλα τα σχολεία, συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις. 
 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ
 
Ο Πρόεδρος                                                                  Η  Γραμματέας
 
Κριαράς  Στέλιος                                                         Τσάμη  Αντιγόνη

Latest..

Διαμαρτυρία από την Αν. Αντωνέλλη για τα Σχέδια Βελτίωσης : &.Το Βόρειο Αιγαίο δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης&.

ΛΕΣΒΟΣ:  Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου /Αντιπεριφέρειας Πρωτογενούς Τομέα με θέμα : “Α) Διαμαρτυρία- Αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα … [Read More...]

Νιώστε την απόλυτη άνεση!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]