Έναρξη μαθημάτων της χορωδίας “Σαμία” από 2/9

ΣΑΜΟΣ: Αρχίζουν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα της χορωδίας “Σαμία” του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου για την περίοδο 2023-2024.
Οι πρόβες γίνονται κάθε Σάββατο και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ανατολικής Σάμου ή στην αίθουσα του Φ.Ο.Σ, Πινδάρου 1 και Θ. Σοφούλη, στον 2ο όροφο.
Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Φ.Ο.Σ, “για την συμμετοχή στην χορωδία είναι απαραίτητα η σωστή φωνή και η χαρούμενη δημιουργική διάθεση. Σε κάθε περίπτωση όμως οι μουσικές γνώσεις είναι ιδιαίτερα επιθυμητές“.
Για εγγραφές τηλεφωνήστε στα 6932473013 (Σακερλής Γεώργιος), 6986164679 (Μαθιού Ευδοκία) ή στείλτε e-mail στο filotexnikosomilossamou1969@gmail.com.

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]