ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

ΧΙΟΣ : Έγινε σήμερα με απόλυτη επιτυχία ο 11ος ημιμαραθώνιος της Χίου, με την συμμετοχή παρά πολλών αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο αγώνας αυτός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Φίλιππου Γιαννικάκη, ενός νεαρού αθλητή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό άψογες καιρικές συνθήκες, ξεκίνησε το πρωί και περιελάβανε διάφορες κατηγορίες, από παιδικούς αγώνες μέχρι τον κύριο αγώνα του ημιμαραθωνίου. Οι αθλητές διένυσαν τη διαδρομή περνώντας μέσα από μερικά από τα πιο όμορφα τοπία του Κάμπου της Χίου και του χωριού των Θυμιανών. Η οικογένειά του, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, με τον πατέρα του να τρέχει στη μνήμη του.

Η αφιέρωση στον Φίλιππο Γιαννικάκη πρόσθεσε μια ειδική σημασία στην εκδήλωση. Ο Γιαννικάκης, που είχε συμμετάσχει στον ίδιο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ένας λάτρης του αθλητισμού.

Οι νικητές των διάφορων κατηγοριών βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των αγώνων. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους χορηγούς που κατέστησαν δυνατή τη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του ημιμαραθώνιου, η Χίος δείχνει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας προορισμός που προσφέρει πολλά για την αθλητική κοινότητα, και ταυτόχρονα, με τον τρόπο αυτό, τιμά και τα μέλη της που έχουν χαθεί.

Latest..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΧΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Ε. Συλλόγου Νεοχωρίου Χίου «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» συγκαλεί τακτική απολογιστική και εκλογική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή 10/3/2024 στις … [Read More...]

Πίσω στα μπλόκα οι αγρότες – Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Γ. ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ – Ο Κ. ΜΑΛΑΦΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ;

ΧΙΟΣ : Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Γ. Κλιαμενάκης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τις μεγάλες αφίξεις μεταναστών τις τελευταίες μέρες στη Χίο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το … [Read More...]