Έντονα καιρικά φαινόμενα! Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, 2023 και ώρα 10:00 π.μ., συγκλήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) του Δήμου Μυτιλήνης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της αντιπυρικής περιόδου 2023 και το σχεδιασμό των δράσεων και ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.Στη σύσκεψη συμμετείχαν αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι εθελοντών και φορέων της περιοχής που έχουν αρμοδιότητα επί του θέματος.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος με τις υπηρεσίες, τον εξοπλισμό και το προσωπικό του θα είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα και επεσήμανε την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία και διαλειτουργικότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των υπηρεσιών.

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]