Έντονο κλίμα στο Δήμο Φούρνων για την αναμετάδοση των συνεδριάσεων

ΙΚΑΡΙΑ: Ένταση και αρνητικό κλίμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Φούρνων το θέμα της αναμετάδοσης των συνεδριάσεων που συζητήθηκε στην 3η Σύγκληση.
Σύμφωνα με ανάρτηση της παράταξης “Νέοι Ορίζοντες” στο Facebook , κατέθεσαν πρόταση να βιντεοσκοπούνται οι συνεδριάσεις του Δήμου Φούρνων Κορσεών και να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο για την αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση των πολιτών, πρόταση που τελικά καταψηφίστηκε από την πλειοψηφούσα αρχή, πλην ενός. Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε υπέρ της πρότασης.

Σύμφωνα με τους Νέους Ορίζοντες, δεν υπήρξε κάποια αιτιολόγηση ή τεκμηρίωση της Δημοτικής Αρχής προσάπτοντας έτσι σκοπιμότητα στην παράταξη “Όλοι μαζί για τους Φούρνους” και προσωπικά στον Δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη.
Μετά από αναζήτηση που πραγματοποιήσαμε μέσω του Διαύγεια δεν εντοπίσαμε την συγκεκριμένη απόφαση ούτε τις άλλες αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την 3η Σύγκληση του ΔΣ Φούρνων Κορσεών.
Κάλεσμα στα Δημοτικά Συμβούλια
Κάλεσμα απευθύνουν οι “Νέοι Ορίσζοντες” στους δημότες των Φούρνων για να παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση αλλά και γενικά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την απόρριψη αναμετάδοσης.

Σχετικά Άρθρα

Latest..

4 χρόνια πέρασανε από την σύγκρουση με τα ΜΑΤστον Καράβα. Ποιός ήταν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.(Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Υπαίθριο εμπόριο: Καταγραφή αδειούχων πωλητών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά»

ΙΚΑΡΙΑ: Καταγραφή αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) Ενημερώνουμε τους κατόχους άδειας, παραγωγού ή … [Read More...]