Εντυπωσιακή σε όγκο η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάνου Κόνσολα στην Κάλυμνο (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Εντυπωσιακή σε όγκο η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάνου Κόνσολα στην Κάλυμνο, χθες Πέμπτη 18 Μαϊου 2023 στις 8.00 το βράδυ.
Κατάμεστη από κόσμο η αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας Καλύμνου, ενώ αρκετοί και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και του Μάνου Κόνσολα , που παρακολουθήσαν όρθιοι από τον εξωτερικό χώρο.
Το Μάνο Κόνσολα προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Καλαθιανάκης.
Ο Μάνος Κόνσολας ευχαρίστησε τους Καλύμνιους για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του δίνουν όλα αυτά τα χρόνια και όλους που τον τίμησαν με το να παραβρεθούν στη συγκέντρωση δίνοντας του δύναμη.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα τέσσερα αυτά χρόνια πετύχαμε πολλά. Μαζί, τα τέσσερα επόμενα χρόνια, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε με τις Τοπικές Αρχές και τους Φορείς για την επίλυση προβλημάτων.
Επεσήμανε ότι η μοναδική αξιόπιστη και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης που υπάρχει είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, αφού μείωσε τους φόρους, διαχειρίστηκε με επάρκεια πρωτόγνωρες κρίσεις, έλεγξε την παράνομη μετανάστευση, ενίσχυσε την άμυνα της χώρας, έβαλε και πάλι την οικονομία σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Τόνισε ότι: «Έγιναν και λάθη, υπήρξαν παραλείψεις, καθυστερήσεις. Υπήρξαν και συμπεριφορές που στεναχώρησαν τους πολίτες, συμπληρώνοντας είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό και το αναγνωρίζει
Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία που αποτελεί ένα παράθυρο στο μέλλον.
Με συγκεκριμένες δεσμεύσεις όπως μεταξύ άλλων:
– Κατάργηση του  τέλους επιτηδεύματος  για όλους
– Νέα μείωση κατά μία μονάδα στις ασφαλιστικές εισφορές.
– Αύξηση μισθών κατά 25% την επόμενη τετραετία, ο μέσος μισθός θα διαμορφωθεί  στα 1.500 ευρώ και  θα γίνει και νέα αύξηση στον κατώτερο μισθό.
– Αύξηση των μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων από την  1η Ιανουαρίου του 2024 με νέο ενιαίο μισθολόγιο.
– Νέες αυξήσεις στις συντάξεις 3 έως 4% από την αρχή του χρόνου
– Αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για όλες τις οικογένειες με παιδιά.
Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που θα γίνουν για την επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.
Κλείνοντας την ομιλία του είπε, την Κυριακή σας ζητώ μια καθαρή μια δυνατή εντολή. Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη σε κάθε ένα από εσάς. Με την πόρτα του γραφείου μου ανοιχτή σε όλους.
Δείτε φωτογραφίες και όλη τη ομιλία του στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
18-5-2023 Πολιτική εκδήλωση από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Μάνο Κόνσολα
Watch this video on YouTube

Latest..

Λήμνος : Χωρίς τραυματισμούς το τροχαίο στο Μούδρο….με σοβαρές υλικές ζημιές .(φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Χωρίς τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές το τροχαίο πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Μύρινας Μούδρου λίγο έξω από το Μούδρο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα , … [Read More...]

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]