Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Ι.Μαστροκούκος για το ταξίδι τους στο Campbell Ohio των ΗΠΑ (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στο Campbell Ohio των ΗΠΑ, μεταβαίνουν ο Μητροπολίτης Λέρου ,Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσιος, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ι.Μαστροκούκος για την επέτειο των 100 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου Καλυμνίων στην εν λόγω περιοχή με την επωνυμία “Kalymnian Society “Prodromos” of Campbell, Ohio“. Έτος ίδρυσης το 1923.
Είναι προσκεκλημένοι του Πρόεδρου της Παγκαλυμνιακής Αμερικής και Προέδρου του Συλλόγου Καλυμνίων του Κέμπελ ΟχάϊοΝικολάου Καλουρή και των μελών του Συλλόγου, προκειμένου να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.
Η αποστολή θα αναχωρήσει από Κάλυμνο το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και στο Campbell Ohio  θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 βράδυ. Αναχώρηση από Campbell Ohio τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και επιστροφή στην Κάλυμνο στις 28 Νοεμβρίου 2023. Επιστροφή στην Κάλυμνο στις 29 Νοεμβρίου 2023.
Για το ταξίδι αυτό μας μίλησαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]