Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και η Οργανωτική Ομάδα του “Ποκινήματος” των Σφουγγαράδων ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, στις 11.30 το πρωί, στο Επαρχιακό Μέγαρο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, έχοντας δίπλα του, τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας Γιάννη Νομικάριο, Άννα Τσουλφά και Γιάννη Καράμαλη, της εκδήλωσης του “Ποκινήματος” των Σφουγγαράδων, παραχώρησαν συνέντευξη ευχαριστώντας όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στη διοργάνωση
Λαμβάνοντας πρώτος το λόγο ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, είπε μεταξύ άλλων:
Στον απόηχο της προχθεσινής συγκινητικής βραδιάς, σας καλέσαμε για να κάνουμε ένα χρέος μας, όλης της Οργανωτικής Επιτροπής. Τρία ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εκδήλωσης που παρακολουθήσαμε όλοι μας. Η αρτιότητα της οργάνωσης ,που όμως υποκρύπτει κάποια σημάδια βελτίωσης και ενδεχομένως και προσθήκης, η συγκίνηση που μας διακατείχε εκείνο το βράδυ όλους μας και η πολυπληθής συμμετοχή των Εθελοντών. Γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ, γι’ αυτό τον κόσμο που πάσχισε, μόχθησε για να φέρει αυτό το αποτέλεσμα και που δεν προβλήθηκαν γιατί ήταν στο παρασκήνιο. Τα μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο που κυριολεκτικά κατέκλυσαν και το δικό μου κινητό τηλέφωνο και των συνεργατών μου που είναι εδώ. Θέλω να διαβάσω ένα χαρακτηριστικό μήνυμα από ένα φίλο Καλύμνιο, ο οποίος δεν ήταν στο νησί μας, όμως παρακολούθησαν από τα κοινωνικά δίκτυα την όλη εκδήλωση: “
Δακρυσμένος παρακολούθησα από απόσταση όλα τα video που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν το επέτρεπαν να βρίσκομαι στην πατρίδα και να το ζήσω από κοντά. Μας συγκινήσατε η προσπάθεια αναβίωσης της παράδοσης ήταν εκπληκτική. Όλοι όσοι συμμετείχαν δώσανε όλο τους το είναι και φάνηκε. Το μπράβο είναι λίγο ,κάντε το θεσμό. Ήταν από τις λίγες φορές που βλέπω όλους τους Καλύμνιους μονιασμένους ,χωρίς φαγωμάρες να προσπαθούν για ένα κοινό σκοπό και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό. Και του χρόνου πάλι με υγεία να ξαναγίνει και να καταφέρω κι εγώ να το ζήσω, πρώτα ο θεός, από κοντά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε κύριε Μανώλη. Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό μήνυμα ,των όσων λάβαμε, μετά την εκδήλωση.
Όπως είπα, σκοπός της σημερινής παρουσίας είναι να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που δεν φάνηκε. δεν προβλήθηκε ,ήταν πάρα πολλά τα άτομα ,πάρα πολλοί οι Σύλλογοι θέλω να δώσε το λόγο στο Γιάννη Νομικάριο που ήταν το σημείο αναφοράς όλων μας, για να αναφερθεί σε Συλλόγους και ονόματα που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν μαζί μας.
Λαμβάνοντας το λόγο ο Γιάννης Νομικάριος είπε μεταξύ άλλων:
Μία ημέρα πριν που είχαμε καλέσει από το ίδιο τραπέζι τον κόσμο, το χαρακτηριστικό ήταν η Ομάδα. Η Ομάδα συγκινητικά λειτούργησε όπως έπρεπε, δουλέψαμε σκληρά όλο τον χρόνο, η αλυσίδα ήταν καλολαδωμένη και όλα πήγαν καλά. Από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω από τον πρώτο ως τον τελευταίο Εθελοντής της Ομάδας σε οποιοδήποτε νευραλγικό πόστο είχε και λειτουργήσαμε τόσο πολύ όμορφα και δώσαμε ένα αποτέλεσμα, μέσα από την εμπειρία που αποκτήσαμε και εμείς και θα φτιάξουμε κάποια πράγματα για να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας, το Γιάννη, την Άννα ,τους ανθρώπους που κουβαλάει ο καθένας το πόστο του και βέβαια να πούμε ευχαριστώ και στους ανθρώπους που μας βοήθησαν έστω και με μία βίδα. Υπήρξε μία τεράστια αγκαλιά στο νησί, πρωτόγνωρη όπου και να πηγαίναμε.
Να ξεκινήσω από τις σφουγγαραποθήκες του Βασίλη Κόκκινου, που μας έφτιαξε τα ωραία σακιά με τις γαλέτες. Το Μανώλη Μακρυλλό που μας έφτιαξε τα μικρά σακιά με τις προμήθειες. Το Γιώργο Γκινή με τα τραπέζια. Το Σαρούκο (Τριπολίτη) που μας διέθεσε τον αχταρμά. Τον Κώστα Κουρσιώτη. Τον Νικόλα Κλήμη που έδωσε τα χρώματα. Το Σύλλογο του Άργους που παρείχε ένα μεγάλο αριθμό από τις καρέκλες. Το Σύλλογο των Σκαλίων και τον Πρόεδρο Νικόλαο Πελεκάνο που διέθεσαν 200 καθίσματα. Το Λευτέρη Γκιννή,την Κατερίνα Καθοπούλη, το Μανώλη Ψαρά, τη Χαλίκος group και τον Αντώνη Κοπανέζο, τον Κοκκινίδη, το φούρνο Τάλια. Την Ένωση παλαιών προσκόπων, το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, το Σύλλογο Αμφιπετράν Βαθύ, το Σύλλογο αυτοδυτών Γυναικών.
Λαμβάνοντας το λόγο στη συνέχεια η Άννα Τσουλφά Τηλιακού είπε μεταξύ άλλων:
Ευχαριστώ τον κ. Έπαρχο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες, το Γιάννη Καράμαλη που είχε τον πιό κοπιαστικό και αφανή ρόλο και το Γιάννη Νομικάριο που ήταν η ψυχή και χωρίς αυτό δεν θα γινόταν η εκδήλωση.
Ακολούθησε ο Γιάννης Καράμαλης που μεταξύ άλλων είπε:
Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους του διοργανωτές, που είχαμε ένα άρτιο και πετυχημένο αποτέλεσμα. Δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο πολύ κόσμο τελικά, τα καταφέραμε ήλθαν όλοι, το ευχαριστήθηκαν έκλαψαν γέροι, θυμήθηκαν τα παλιά, νέοι που είδαν αυτά που τους έλεγαν οι παππούδες τους .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που στάθηκαν δίπλα μας.
Κλείνοντας ο Έπαρχος την όλη παρουσίαση είπε:
Αυτά θέλαμε να σας πούμε σήμερα και θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αλλά και τους συνεργάτες μου εδώ στο Επαρχείο οι οποίο μόχθησαν και αυτοί στο παρασκήνιο . Χίλια ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που εργάστηκε, χίλια ευχαριστώ στον κόσμο που ήλθε και μας είδε, ευχαριστώ σε όλους τους Καλύμνιους σε όλο τον κόσμο, για τα μηνύματα που μας έστειλαν.
Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
Ο Έπαρχος Μ. Μουσελλής και η Οργανωτική Ομάδα του “Ποκινήματος” των Σφουγγαράδων ευχαριστούν/
Watch this video on YouTube

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]