Έπεσε η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ – Βγήκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού.

ΛΗΜΝΟΣ:
Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας και από το απόγευμα, όσοι προσπαθούσαν να μπουν για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού, διαπίστωναν ότι η ιστοσελίδα είχε τεθεί εκτός διαδικτυακού «αέρα».  

Την Τετάρτη (24/5) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ2022, όπου εξετάστηκαν γραπτώς υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα.

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]